Lendo – Jämför mot andra låneförmedlare här!


Vi har uppdaterat listan över låneförmedlare: 2023-01-27.
Innehåller annonslänkar
Advisa Låneförmedlare
  • Ränta: 2,95% - 26,05%
  • Belopp: 5000kr - 600.000kr
  • Löptid: 1mån - 20år
  • Jämför helt gratis!
  • Över 250.000 kunder!
Till Låneförmedlare »
Räkneexempel: Räntan är rörlig och sätts individuellt. För ett annuitetslån på 310000 kr med 12 års löptid, nominell ränta 6.94 % och 0 kr i uppläggnings-/aviavgift blir den effektiva räntan 7.17 %. Totalt belopp att betala: 457643 kr. Månadskostnad: 3178 kr fördelat på 144 betalningstillfällen.


Lendo är en av sveriges största låneförmedlare. Om inte sveriges största. Det beror på hur man mäter det. Men i omsättning så borde dom vara största av alla. Någon annan som säger något annat? Kontakta gärna oss här då. Lendo ägs av samma ägare som Blocket och andra stora sajter i Sverige. Det är ett norskt börsbolag som äger Lendo – Schibsted.

Som även äger nästan hela Aftonbladet. Så det är inte en för vild gissning att Lendo inte behöver betala fulltpris när dom annonserar på Aftonbladet – om ens något? Men det är som sagt bara en gissning. Hur som helst – hur bra är då Lendo? Det är precis det den här guiden ska handla om. Fördelar och nackdelar med Lendo.


Snabbmeny över guiden om Lendo

  • Lendo – Jämför mot andra låneförmedlare här!
  • Fördelar med Lendo?

Fördelar med Lendo?

Fördelar med Lendo är att du med en enda ansökan får jämföra så många olika banker och långivare. Så det är både enklare och går snabbare. Desutom så ska de enbart ta en kreditupplysning – det vill säga en UC. Och du vill hålla nere antalet kreditupplysningar på dig. För för många kan sänka din chans att få låna pengar och om du får det så kan det göra att du får högre ränta.

Om guiden Lendo

Vi har skapat en guide över Lendo för att du ska kunna fördjupa dig i din jämförelse och se saker från andra ögon. Kanske är det något här som avgör vilken låneförmedlare du väljer eller inte?